Hygiene zit in onze genen

Bij CSP werken gepassioneerde mensen. Dat kan ook niet anders, want we doen dit al meer dan dertig jaar. En nog steeds vinden we ons vak het mooiste wat er is. Allemaal gaan we voor het beste resultaat en staan we te popelen om je te helpen. Met een vlekkeloos advies op maat of met een oplossing voor welk schoonmaakprobleem dan ook. We stellen ons graag even aan je voor!

Heb je een vraag over hygiëne of schoonmaak? Neem contact met ons op of loop even binnen!

Contact opnemen

Wim

De oprichter. Wim begon al op zijn 18e in het schoonmaakvak, dus met 55 jaar ervaring kun je wel zeggen dat hygiëne in zijn genen zit! Hij houdt zich vooral bezig met de administratie en zet graag de spreekwoordelijke puntjes op de i. Het liefst ziet hij een opgeruimd magazijn en wordt hij onrustig van een niet-kloppende administratie. Je kunt erop rekenen dat hij altijd van de partij is, want hij zit liever niet stil dan wel. Een druk baasje, die Wim.

Walter

Een mensenmens. Als chauffeur/bezorger bij een bakkersgroothandel heeft hij de nodige ervaring opgedaan om bij ons zijn functie als magazijnbeheerder en bezorgdienst met verve uit te voeren. Ondanks dat hij graag het hoogste woord heeft houdt hij er ook van om gewoon een gezellig praatje te maken. Walter is dienstverlenend en bezorgt onze producten met veel plezier tot in de werkkast bij onze klanten. Recht door zee is bij Walter de kortste weg.

Peter

De grappenmaker. Onze medewerker Binnendienst mag graag een scherp grapje maken. Je moet hem dan ook niet altijd té serieus nemen. Wel zit hij al meer dan 25 jaar in het schoonmaakvak en inkopen en verkopen doet hij dan ook met passie. Van klanten blij maken met een passende oplossing gaat zijn hart sneller kloppen. Snel schakelen, meedenken en een snelle en correcte afhandeling van orders zijn echte kwaliteiten van Peter.

Marco

De schoonmaakexpert. Ook deze medewerker Buitendienst die altijd een luisterend oor heeft voor een ander, zit al meer dan 25 jaar in de schoonmaakbusiness. Hij heeft in zijn loopbaan heel veel vakkennis opgedaan en herkent schoonmaakproblemen dan ook van kilometers afstand. Marco zet graag een extra stap voor de klant en is blij als zijn klanten blij zijn. En daar worden wij dan ook weer blij van. Dat hij soms wat eigenwijs is komt hem in dit werk goed van pas want meestal heeft hij gelijk 😊

Daphne

Onze gastvrouw. Bij eigenaresse Daphne zit hygiëne behoorlijk in de genen. Zij brengt het woord duizendpoot naar een hoger niveau door te zorgen voor de webwinkel, de klantenservice, personeelszaken, factureren en administreren. Ze is snel, attent en enthousiast en zorgt graag voor haar klanten. Maar pas op, ze is wel one of the guys en houdt van goede humor op de werkvloer.

Tobias

De drijvende kracht. Eigenaar Tobias houdt van organiseren, innoveren, vooruitdenken en voorsprong houden op de concurrentie. Ga d’r maar aanstaan. Met ruim 20 jaar ervaring in het schoonmaakvak doet hij graag extra moeite voor iedere klant met een schoonmaakprobleem en komen zijn oplossingsgerichtheid en creativiteit heel goed van pas. Bovendien draait hij zijn hand niet om voor het repareren, monteren of installeren van het een en het ander. Dat hij soms een pietje precies is op het vervelende af, zeggen we maar niet.