Onze klanten

De klanten van CSP zijn zeer divers, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen. Ze hebben allemaal baat bij een schone en hygiënische omgeving. Of je nu aan het werk bent op kantoor, in een professionele keuken ingrediënten staat te snijden of een cliënt helpt met fysiotherapie.

Het is dan ook niet gek dat wij voor een breed klantenbestand werken. Van scholen tot bouwbedrijven, van horeca tot winkelketens en voor bedrijven en organisaties met een eigen schoonmaakdienst. CSP zorgt ervoor dat iedereen in de organisatie kan leven, werken, studeren of sporten zonder zich zorgen te maken over hygiëne.

Scholen & Dagopvang

Hygiëne op scholen en dagopvang spelen een belangrijke rol in het dagelijks leven. Het is dan ook erg belangrijk dat kinderen met regelmaat hun handen wassen om kruisbesmetting, overdracht van ziektekiemen en bacteriën te voorkomen en zo het ziekteverzuim te verminderen. Zo houden we de school gezond. CSP biedt passende oplossingen voor het wassen, drogen en desinfecteren van de handen.

Horeca, Recreatie & Grootkeuken

Uiteraard staat ook hier staat hygiëne hoog in het vaandel. Deze bedrijven moeten voldoen aan de huidige HACCP-normen en elke dag op een hygiënische en schone manier werken. En wist je dat het toilet vaak een afspiegeling is van de totale hygiëne van je organisatie? Daarom verzorgen wij voor onze horecaklanten de toiletinrichting, keukeninrichting en vaatwasinrichting.

Food

De voedingsmiddelenindustrie en bedrijven zoals slagerijen en bakkerijen moeten ook voldoen aan hoge eisen op het gebied van hygiëne en de geldende HACCP-normen. Disposable handschoenen, schorten en haarnetjes, hygiënisch borstelwerk, schuimreinigers, desinfectiemiddelen, handhygiëne, afvalzakken, poetspapier en nog veel meer van onze producten zorgen ervoor dat de hygiëne is gewaarborgd.

Gezondheidszorg

In ziekenhuizen, zorginstellingen, fysiopraktijken, huisartspraktijken, tandartspraktijken en dierenartspraktijken staat het welzijn van de patiënt op nummer één. Hygiëne is hierbij essentieel. CSP heeft alle kennis en specialistische producten in huis om deze zorg uit handen te nemen. Of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak, vloeronderhoud of handhygiëne.

Verzorgingspraktijken & Studio’s

Bij persoonlijke verzorging zoals zonnestudio’s, schoonheidsspecialisten of kapsalons is hygiëne dé basis. Onze producten voor handhygiëne, desinfectiemiddelen, disposable handschoenen, mondkapjes en zonnebankreinigers zijn daarom vaak gevraagde artikelen in deze sector.

Sport & Fitness

Je kunt je wel voorstellen dat er in een sportschool flink gezweet wordt. Om ervoor te zorgen dat iedereen voor en na het sporten een frisse en hygiënische beleving heeft, bieden wij onmisbare schoonmaakproducten zoals vloerreiniging, poetsrollen, fitness & zonnebankreinigers.

Schoonmaakbedrijven

Wij begrijpen als geen ander dat professionele schoonmaakbedrijven alleen werken met de allerbeste producten. We hebben dan ook alles in huis voor deze bedrijven en helpen hen graag met een goed advies.

Gemeente en Overheid

Het reinigen en onderhouden van kantoren, onroerend goed en sportaccommodaties is een tijdrovende klus, waarbij professionele producten het werk makkelijker maken. CSP levert alles wat nodig is voor het schoon en hygiënisch houden van gemeentelijke gebouwen.

Transport en Logistiek

Veiligheid gaat voor alles! Daar hoort ook een schoon en hygiënisch vervoermiddel bij. Wij voorzien talloze transport- en logistieke bedrijven van professionele producten zoals; autowasborstels, truckshampoo’s, poetsrollen, bedrijfskleding, werkschoenen, handschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bouw & Industrie

In de bouw en industrie is bedrijfskleding een van de visitekaartjes van je bedrijf. CSP heeft een ruim assortiment van bedrijfskleding, eventueel voorzien van een logo. Maar ook voor industriële reinigers, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkschoenen, laarzen en handschoenen kunnen bouwbedrijven en industriële bedrijven bij ons terecht.

Kantoren & Bedrijfskantines

Steeds meer kantoren beschikken over flexplekken waar veel verschillende mensen aan werken. Ook hier én in de bedrijfskantine is goede hygiëne van groot belang. Door goede hygiënische voorzieningen en een schone omgeving kan het ziekteverzuim worden verminderd! CSP geeft graag een passend advies.

Winkels

Aan winkeliers en winkelketens leveren wij een klein en efficiënt basispakket met effectieve producten om de klant een schone en frisse “eerste” indruk van de winkel te geven. Een schone entree, schone vloeren en schone glaswanden en vitrines dragen allemaal bij aan een positieve eerste indruk en stimuleren het koopgedrag van je klanten!