Jan van Maasdijk, voor de meeste klanten hét gezicht van CSP Hygiëne, gaat met pensioen…

Jaja, jullie lezen het goed. Jan gaat na een zeer lange werkzame carrière genieten van zijn oude dag.

Jan bezorgt al meer dan 50 jaar blije gezichten bij zijn klanten, 40 jaar lang heeft Jan als regionale postbode zijn klanten verblijd en was hij een graag geziene chauffeur op de taxi. Het laatste decennium heeft Jan als bezorger bij CSP Hygiëne zijn klanten blij gemaakt door onze schoonmaak & hygiëne producten tot in de werkkast te bezorgen. Dit altijd met groot plezier, een gezellig praatje en een grote glimlach.

Wij zijn Jan erg dankbaar voor zijn enorme inzet voor ons bedrijf.

Afscheidstournee

In week 35 & 36 (direct na de vakantie) houdt Jan zijn afscheidstournee en zal hij op vrijdag 2, woensdag 7 & vrijdag 9 september afscheid nemen van zijn trouwe en fijne bezorgadressen waar Jan sinds jaar en dag kind aan huis is.

JAN BEDANKT!