Let op, slechte desinfectiemiddelen op de markt!

In deze tijd van schaarste schieten de verkopers van desinfectiemiddelen als paddenstoelen uit de grond, meestal is dit een reactie op het instorten van de eigen corebusiness.
In veel gevallen kunnen deze bedrijven een partij (ongecertificeerde en geregistreerde) desinfectiemiddelen op de kop tikken met als grote nadeel dat zij, bewust of onbewust, producten in de markt zetten die niets of nauwelijks iets met desinfectie van doen hebben.

Enkele grote nadelen van deze ongecertificeerde middelen zijn;
• Er zit vaak maar een paar % alcohol in de middelen.
• De middelen hebben hierdoor geen enkele preventieve functie ter voorkoming van Corona.
• De middelen zijn altijd te duur.
• De middelen maken diepe kloven in de handen die hierdoor extra gevoelig worden voor ongewenste bacteriën.

CSP hygiëne heeft zijn naam hoog te houden en wij hebben in deze tijd van schaarste dan ook geen concessies gedaan. Wij zijn, ondanks de soms langere levertijden, altijd CTGB geregistreerde hand- en oppervlakte desinfectiemiddelen blijven leveren met >70% pure ethanol (zuivere alcohol) voorzien van een N (toelatings)nummer.

Onze desinfectiemiddelen worden in Nederland geproduceerd en zijn geschikt voor gebruik in alle branches. Onze producten doden 99,9% van de bacteriën. Momenteel zijn deze gecertificeerde desinfectiemiddelen ook weer ruim uit voorraad leverbaar.

Bestellen kan door te mailen naar verkoop@csphygiene.nl